Goede prijs-kwaliteitverhouding

Vrij van schadelijke onkruiden en stof

Kwaliteit en service

Sanders Fourage heeft een groot assortiment aan gehakseld stro dat u kunt kopen tegen een scherpe prijs. Daarnaast hebben we ook een breed assortiment aan ruwvoer en bodembedekking. Denk aan houtkrullen maar ook aan Mirabox en aan luzerne en hooi. Wij hebben het allemaal voor u en verpakken en leveren het precies zoals u wilt, natuurlijk aan huis! Wij zorgen altijd voor een passende oplossing.

Gehakseld stro kopen: twee varianten bij Sanders Fourage

Er zijn twee soorten gehakseld stro die u bij ons kunt kopen. Denk bijvoorbeeld aan gehakseld tarwestro. Dit is een erg belangrijk voedingsproduct voor kalveren in de opfok- en afmestperiode. Het is dan ook een goede bron van structuur en bevat veel energie en eiwitten. U kunt daarnaast ook kiezen voor gehakseld koolzaadstro. Dit heeft een erg goed vezelgehalte en is bij rundvee erg goed te gebruiken als pensprik. Het heeft namelijk een prikkende structuur en kan daarom helpen om pensverzuring te voorkomen. Wij adviseren om niet meer dan 200 tot 300 gram te voeren, gezien het al een erg goed resultaat behaalt in minimale hoeveelheden. Daarnaast adviseren wij om het te mengen met andere soorten voeding.

Gehakseld stro als stalstrooisel

Gehakseld koolzaad stro kopen is slim: het is erg veelzijdig en is bij paarden ook erg goed te gebruiken als stalstrooisel. Het neemt namelijk erg veel vocht op. Tot wel drie maal beter dan stro en 1,5 keer zoveel als vlas! Wij leveren het gehakseld stro natuurlijk bij u aan huis en kunnen het zelfs voor u lossen met onze meeneemheftrucks. Bel naar 0497-642270 om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Bel ons: 0497 64 24 70

Neem contact op

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij bieden je een pasklare oplossing voor fourage vraagstukken.

  • Velden met een * zijn verplicht