Goede prijs-kwaliteitverhouding

Vrij van schadelijke onkruiden en stof

Kwaliteit en service

Het beste koolzaadstro koopt u bij Sanders Fourage. Wij leveren in heel Nederland en België en we leveren natuurlijk alleen het beste product. Wij waarborgen de kwaliteit van onze producten door het proces van oogsten goed in de gaten te houden. Ons ruwvoer en bodembedekking komt dan ook uit heel Europa om u het beste te kunnen bieden. Daarnaast leveren wij de beste service en altijd een passende oplossing voor uw uitdaging op het gebied van fourage.

Het beste koolzaadstro kopen in alle soorten en maten

Bij ons kunt u zelf bepalen op welke manier u het gekochte koolzaadstro verpakt wilt hebben, zodat het bij u thuis gemakkelijk op te bergen is. Het is een soort ruwvoer en het kan gesneden, maar ook ongesneden en zelfs gehakseld geleverd worden. Het is een restproduct van koolzaadproductie is erg en is geschikt als pensprik bij rundvee. Het is namelijk prikkend en dat voorkomt deze pensverzuring. Voer het koolzaadstro niet meer dan 200 tot 300 gram per dag en het liefst gemixt met ander voer; al in minimale hoeveelheden geeft het een prima resultaat. Koolzaadstro kopen bij Sanders Fourage is dus een prima aankoop met een goed doel.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Bel ons: 0497 64 24 70

Neem contact op

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij bieden je een pasklare oplossing voor fourage vraagstukken.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht