Goede prijs-kwaliteitverhouding

Vrij van schadelijke onkruiden en stof

Kwaliteit en service

Bij Sanders Fourage koopt u gemakkelijk rietzwenk en andere soorten graszaadhooi. Of u nu een dierentuin of een kleine boerderij runt, wij hebben al het ruwvoer voor uw vee in huis. Dit kunt u gemakkelijk bij ons, in verschillende maten balen, bestellen. Wij hebben dan ook een erg breed assortiment en zorgen er altijd voor dat uw producten beschikbaar zijn. Daarnaast zorgen we altijd voor de beste prijs-kwaliteitverhouding; zo betaalt u nooit een cent teveel.

Rietzwenk en andere soorten graszaadhooi

Ons rietzwenk is een soort graszaadhooi dat we uit binnen- en buitenland inkopen. Wij doen inkopen bij een groot aantal leveranciers waardoor wij u een constante levering kunnen verzekeren. Daarnaast staan wij ook garant voor een uitstekende kwaliteit. Deze waarborgen wij door constante controles en metingen uit te voeren. Wij meten bijvoorbeeld regelmatig met speciale vochtmeters of het vochtgehalte in het rietzwenk of ander ruwvoer niet te hoog is. Wij leveren daarnaast ook de volgende soorten graszaadhooi:

  • Veldbeemd
  • Roodzwenk
  • Italiaans Raai
  • Engels Raai

De voordelen van bestellen bij Sanders Fourage

Als u uw rietzwenk of ander ruwvoer bij Sanders Fourage bestelt, dan bent u naast de beste kwaliteit, ook verzekerd van de beste service. Als u bijvoorbeeld zelf geen mogelijkheden hebt om te lossen, dan verzorgen wij dit voor u. Daarnaast zijn onze producten allemaal gegarandeerd vrij van stof en schadelijke onkruiden. Wilt u meer informatie of een advies op maat? Bel dan naar  0497-642270.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Bel ons: 0497 64 24 70

Neem contact op

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij bieden je een pasklare oplossing voor fourage vraagstukken.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht