Goede prijs-kwaliteitverhouding

Vrij van schadelijke onkruiden en stof

Kwaliteit en service

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Engels raaigras kunt u kopen bij Sanders Fourage. Wij hebben een veelzijdig aanbod in ruwvoer en bodembedekking van kwaliteit. Wij zorgen altijd voor een constante levering en u ontvangt altijd uw goederen tegen een scherpe prijs. De kwaliteit kunnen wij waarborgen vanwege onze eisen aan producten. Ter plaatse inspecteren onze vakbekwame medewerkers het Engels raaigras voordat het wordt gemaaid. Naast kwaliteit staat service hoog in het vaandel bij ons. U als klant bent nummer 1 en wij staan altijd voor u klaar! Neem contact op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan via de website.

Engels raaigras in verschillende typen

Engels raaigras is een dichte zoden-vormende vaste plant uit de grassenfamilie. Dat wil zeggen dat de plant elk jaar opnieuw uitschiet zonder opnieuw in te zaaien. In Nederland wordt het met name ingezaaid op sportvelden, weilanden en speeltuinen. In een niet doorgeschoten toestand is het gras erg voedzaam voor uw vee met een hoge voedingswaarde. De volgende typen Engels raaigras worden onderscheiden:

  • Voedertype;
  • Vroeg hooitype;
  • Laat hooitype;
  • Weidetype;
  • Gazon- en sportveldtype.

Engels raaigras niet geschikt voor uw paarden

Engels raaigras is een voedertype dat gezonde voeding is voor koeien en ander vee, maar niet geschikt is voor paarden. Paarden hebben meer structuur nodig voor te grazen en dat heeft Engels raaigras niet. Tevens kan er een schimmel voorkomen in zeer droge periodes wat een gif produceert. Wat wel geschikt is voor paarden is gras met relatief veel vezels.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Bel ons: 0497 64 24 70

Neem contact op

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij bieden je een pasklare oplossing voor fourage vraagstukken.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht