Goede prijs-kwaliteitverhouding

Vrij van schadelijke onkruiden en stof

Kwaliteit en service

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Bij Sanders Fourage bent u aan het goede adres om erwtenstro te kopen. In ons assortiment vindt u een veelzijdig aanbod van hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij gaan altijd voor het beste eindproduct, vandaar staan kwaliteit en service hoog in ons vaandel. Wij inspecteren de oogstvelden zorgvuldig, zodat er geen schadelijke stoffen in het erwtenstro terecht komen. Indien u het wenst, plaatsen wij de producten op de gewenste plaats met een van onze meeneemheftrucks. Vraag een offerte aan op de website of neem contact op voor een passend advies.

Erwtenstro kopen

Erwtenstro is een gedroogd stro dat donkerder van kleur is dan gewoon stro. Het kan uitstekend dienen als bodembedekking voor een duivenhok, maar wordt meer gebruikt als ruwvoer. Het stro is smakelijk en het is structuurrijk waardoor uw vee het goed kan opnemen. Erwtenstro kan een alternatief zijn voor graszaadhooi en kunt u bij ons kopen in diverse maten balen.

Meer dan alleen erwtenstro

Het ruwvoer en de bodembedekking die wij aanbieden is afkomstig uit de grazigste weiden in Europa. Het voer heeft veel smaak en is uiteraard vrij van schadelijke stoffen. Wanneer een product schaars is door bijvoorbeeld slechte oogsten, zorgen wij alsnog voor een constante levering aan onze klanten. Naast erwtenstro bieden wij het volgende ruwvoer aan:

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Bel ons: 0497 64 24 70

Neem contact op

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij bieden je een pasklare oplossing voor fourage vraagstukken.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht