Goede prijs-kwaliteitverhouding

Vrij van schadelijke onkruiden en stof

Kwaliteit en service

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

U bestelt gehakseld koolzaadstro van de beste kwaliteit natuurlijk bij Sanders Fourage! Wij waarborgen de kwaliteit dan ook door al vooraf bij de velden de kwaliteit te inspecteren. Zien wij te veel stof of onkruid, dan keuren wij het af. Wij zorgen altijd voor een constante levering, ook als de oogst schaars is. Daarnaast zijn we erg flexibel en zorgen we voor elk bedrijf voor een passende oplossing.

Gehakseld koolzaadstro: een combinatie van ruwvoer en bodembedekking

Gehakseld koolzaadstro is allereerst en goede vorm van ruwvoer voor koeien. Het heeft namelijk een goed celstofgehalte en is daarnaast perfect te gebruiken als pensprik. Als koeien een te zacht materiaal eten kan er pensverzuring optreden. Gehakszeld koolzaadstro is prikkend en helpt dit te voorkomen. Het is het beste om het te mengen met andere soorten voeding en niet meer dan 200 tot 300 gram per dag te voeren. Daarnaast is het ook een goede bodembedekker voor paarden. Het heeft namelijk een erg hoog niveau van vochtopname vergeleken met andere soorten bodembedekking.

Soorten levering

Het gehakseld koolzaadstro kunnen wij op verschillende manieren voor u verpakken. Zo wordt het altijd geleverd op een manier die voor u passend is. Het wordt bij u thuis geleverd gelost met onze meeneemheftrucks, mocht dat nodig zijn. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken door te bellen naar 0497-642270.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Bel ons: 0497 64 24 70

Neem contact op

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij bieden je een pasklare oplossing voor fourage vraagstukken.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht