Beste kwaliteit hooibalen

Vrij van schadelijke onkruiden en stof

Kwaliteit en service

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Hooibalen kopen doet u bij Sanders Fourage! Onze hooibalen zijn samengesteld uit enkel de beste kwaliteit hooi uit binnen- en buitenland. Dit garandeert niet alleen een doorgaande levering maar ook de hoge kwaliteit waar Sanders Fourage om bekend staat. De hooibalen zijn goed ontstoft en ter plaatse al beoordeeld op kwaliteit, zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Om na te gaan of het vochtgehalte op een acceptabel niveau ligt, worden speciale vochtmeters gebruikt. Wij hebben een erg breed assortiment aan ruwvoer. Samengesteld van het beste eiffelhooi, bergweidehooi en kruidenhooi. Een samenstelling die veel smaak garandeert. En altijd vrij van schadelijke stoffen door onze zorgvuldige selectie.

Hooibalen kopen maar geen eigen vervoer?

Geen enkel probleem. Dat u niet beschikt over eigen vervoer hoeft natuurlijk geen reden te zijn om geen hooibalen te kopen. Sanders Fourage heeft een eigen transport afdeling. We komen dan ook graag uw hooibalen thuis bezorgen.

Hooibalen kopen? Let op kwaliteit

Het ruwvoer dat u uw vee of paard te eten geeft bepaalt voor een groot gedeelte de dagelijkse voedingsdiversiteit. Voert u enkel ruwvoer zoals hooi? Dan is de kwaliteit van de hooibalen nog belangrijker. Er is een aantal zaken van belang:

  • Stof, we streven naar een zo laag mogelijk gehalte stof in onze hooibalen.
  • Schadelijke onkruiden, vanzelfsprekend is ons hooi vrij van schadelijke onkruiden.
  • Samenstelling, we kunnen verschillende soorten hooibalen leveren met verschillende samenstellingen, afgestemd op de behoefte van uw dier.
  • Vochtgehalte, dit mag niet te hoog zijn. Wij controleren hier op met speciale meters.

Neem contact met ons op voor hooibalen van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij geven ook graag advies op maat en zijn bereikbaar via nummer 0497-642270.

Hooibalen kopen of meer informatie hier over? Bel ons: 0497 64 24 70

Neem contact op

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij bieden je een pasklare oplossing voor fourage vraagstukken.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht