Goede prijs-kwaliteitverhouding

Vrij van schadelijke onkruiden en stof

Kwaliteit en service

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

De beste luzerne kunt u kopen bij Sanders Fourage. Wij zorgen altijd voor de beste kwaliteit en service. Wij zorgen er daarnaast altijd voor dat, ook al is een product schaars, het altijd leverbaar is. Dit kunnen wij regelen doordat we afnemen van een groot aantal leveranciers. Al onze producten zijn in de zomer geoogst en zorgvuldig geselecteerd. Dat ziet u terug in ons ruwvoer!

De beste luzerne kopen voor uw vee

Bent u op zoek naar een goede pensprik? Koop dan eens luzerne! Als u luzerne gaat kopen, dan bent u verzekerd van bladrijk ruwvoer dat een hoge voedingswaarde heeft. Het bevat namelijk erg veel verteerbare en natuurlijke eiwitten en deze eiwitten hebben een hoge bestendigheid. Bij koeien wordt het caroteen in de luzerne omgezet in vitamine A, wat de vruchtbaarheid van de koeien bevordert. Het is dus erg gezond ruwvoer en erg geschikt voor koeien en paarden door de goede kalk-fosfor verhouding van 1 op 5. Het bestaat dan ook voornamelijk uit stevige stengels en blaadjes.

Meer producten

Wilt u uw luzerne bij ons kopen, dan maakt u de juiste keuze. Naast verschillende soorten ruwvoer verkopen we ook verschillende soorten bodembedekking. Natuurlijk van dezelfde verzekerde kwaliteit. Zo kunt u bij ons een compleet pakket bestellen. Heeft u nog vragen of een goed advies nodig? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0497-642270.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Bel ons: 0497 64 24 70

Neem contact op

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij bieden je een pasklare oplossing voor fourage vraagstukken.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht