Goede prijs-kwaliteitverhouding

Vrij van schadelijke onkruiden en stof

Kwaliteit en service

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Ruwvoer voor koeien afkomstig van de grazigste weides van Europa schaft u aan bij Sanders Fourage. Met een breed aanbod eiffenhooi, bergweidehooi en kruidenhooi vindt u bij ons altijd wat u zoekt. Wij leveren mooi hooi met smaak, vrij van schadelijke stoffen. Al ons hooi wordt in de zomer geoogst. Hierbij staan wij garant voor een constante snelle levering, ook als de oogst tegenvalt. Service, kwaliteit en een scherpe prijs; niets minder dan dat mag u van ons verwachten.

Ons ruwvoer voor koeien: ons fijnste product

Wij kunnen ruwvoer voor koeien zowel in grote als kleine alen bij u afleveren. Wij maken gebruik van meeneem heftruks en lossen uw ruwvoer op de door u gewenste locatie. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om het ruwvoer af te komen halen bij onze zaak. Wij voorzien u uiteraard graag van advies op maat zodat u bij ons altijd een weloverwogen keuze kunt maken uit onder meer hooi, graszaaghooi, gerstestro, luzerne en koolzaadstroo.

Wij stellen graag een offerte op maat voor u op

Daarnaast kunnen wij ook een offerte voor u opstellen zodat u direct bekend bent met onze tarieven. Houd er rekening mee dat wij aanvragen onder de 500 kg helaas niet in behandeling kunnen nemen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Bel ons: 0497 64 24 70

Neem contact op

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij bieden je een pasklare oplossing voor fourage vraagstukken.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht