Goede prijs-kwaliteitverhouding

Vrij van schadelijke onkruiden en stof

Kwaliteit en service

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Sanders Fourage heeft een breed assortiment aan ruwvoer voor vee. Wij hebben erg veel verschillende soorten. Bij ons bent u verzekerd van een constante levering omdat wij afnemen van een groot aantal leveranciers. Ook als de oogst schaars is, dan nog kunnen wij uw levering geheel volgens afspraak bezorgen. En dat natuurlijk allemaal voor een uitstekende kwaliteit!

Een breed assortiment aan ruwvoer voor vee bij Sanders Fourage

Al ons ruwvoer voor vee komt van de meest grazige weides van Europa. Het heeft erg veel smaak en bevat natuurlijk geen schadelijke onkruiden of stoffen. Wij selecteren alles namelijk zorgvuldig en alles is in de zomer geoogst. Wij garanderen u, van elke soort ruwvoer, de beste kwaliteit. Wij doen namelijk al controles op de oogstvelden. Zien we daar bijvoorbeeld teveel onkruid, dan keuren we het af. Ook doen we zelf nog een aantal controles na de oogst zoals het controleren van het vochtgehalte. We hebben de volgende soorten ruwvoer in ons assortiment:

  • Graszaadhooi
  • Luzerne
  • Hooi
  • Koolzaadstro
  • Gerstestro

Een oplossing op maat

Heeft u een bepaalde soort verpakking nodig, of heeft u een speciale combinatie nodig? Wij regelen alles voor u als het gaat om ruwvoer voor vee. Naast dat we alles op een adres naar keuze leveren, kunnen we de bestelling ook voor u lossen, mocht u daar zelf geen mogelijkheid toe hebben. Wij hebben hier meeneemheftrucks voor en dan is het zo gedaan. Neem contact met ons op voor een oplossing op maat! Bel naar 0497-642270.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Bel ons: 0497 64 24 70

Neem contact op

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij bieden je een pasklare oplossing voor fourage vraagstukken.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht