Goede prijs-kwaliteitverhouding

Vrij van schadelijke onkruiden en stof

Kwaliteit en service

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Tarwestro is erg veelzijdig en kunt u bestellen bij Sanders Fourage. Wij leveren altijd de beste kwaliteit en service op het gebied van bodembedekking en ruwvoer. Daarnaast betaalt u bij ons nooit teveel door onze goede prijs-kwaliteitverhouding en is het gegarandeerd vrij van stof en schadelijke onkruiden. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met het product, dan ruilen wij het voor u om. Dat is de beste kwaliteit en service van Sanders Fourage!

Tarwestro: een goed strooisel voor uw bodem

Tarwe stro is een echte prijs kampioen. Tarwe stro kent een goede prijs in verhouding tot zijn vocht opname. En is een goede aanvulling in de stal. Paarden en runderen eten vaak nog veel van het stro op, en daardoor is het een goede aanvulling in het rantsoen, zeker wanneer het dier behoefte heeft aan structuur. Verder is het grote voordeel (voor paarden) dat de mest relatief goedkoop of soms zelfs gratis wordt opgehaald. Tarwe stro vermengd met paardenmest is namelijk de belangrijkste grondstof voor champignon compost. Tarwestro is bij Sanders Fourage ook gehakseld verkrijgbaar.

Een goede bodembedekker

Gemalen tarwestro zorgt voor een comfortabele ligplek van kalveren, melkvee en varkens en is ook goed voor de vochthuishouding van de ligboxen. Ook wordt het prima opgenomen in de mest. Om bacteriegroei en stalziekten te voorkomen raden wij aan om Mirabox te combineren met gemalen tarwestro. Dit geeft een uitstekend resultaat! Wij kunnen het tarwestro leveren op een door u gewenste manier en wordt aan huis geleverd, eventueel met meeneemheftruck om te lossen. Neem contact met ons op door te bellen naar 0497-642270.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Bel ons: 0497 64 24 70

Neem contact op

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij bieden je een pasklare oplossing voor fourage vraagstukken.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht