Goede prijs-kwaliteitverhouding

Vrij van schadelijke onkruiden en stof

Kwaliteit en service

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Vlas kopen doet u natuurlijk bij Sanders Fourage. Wij zijn een leverancier in verschillende soorten bodem bedekking, zoals vlas. Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij ons. De kwaliteit kunnen wij garanderen door de strenge eisen die wij stellen. De velden worden door ons geïnspecteerd voordat ze gemaaid worden en ook na het maaien controleren wij de kwaliteit. Bij het kiezen van een bodembedekking, adviseren wij u graag. U kunt op onze website en offerte aanvragen voor de diverse soorten bodembedekkers.

Vlas kopen bespaart u tijd

Vlasstrooisel is een 100% natuurlijk strooisel wat dient als bodembedekker voor onder andere paardenhouderijen. Als leverancier raden wij vlas aan, omdat het u veel tijd kan besparen. Het is namelijk gemakkelijk en snel uit te mesten, omdat u alleen de natte plekken moet verwijderen en het voor zorgt weinig afval. Vanwege het hoge absorberende vermogen neemt het vlas veel vocht op en blijft de bovenlaag van het strooisel droog. Het vlas dat u bij ons kunt kopen, is stofvrij verpakt in samengeperste balen van 20 kilogram.

Veel meer dan enkel een vlas leverancier

Naast leverancier van vlas, zijn wij ook leverancier voor andere soorten bodembedekking die u bij ons op aanvraag kunt kopen. Alle producten die wij aanbieden kunt u gebruiken voor uw stal of het opkweken van producten. Wij leveren van kinderboerderij tot bollenkweker en van de dierentuin tot een geitenfokker. Naast vlasstrooisel vindt u de volgende bodembedekkers in ons assortiment:

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Bel ons: 0497 64 24 70

Neem contact op

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij bieden je een pasklare oplossing voor fourage vraagstukken.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht