Goede prijs-kwaliteitverhouding

Vrij van schadelijke onkruiden en stof

Kwaliteit en service

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Het beste weidehooi voor uw vee bestelt u bij Sanders Fourage. Wij leveren namelijk de beste kwaliteit, én een erg klantvriendelijke service. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat uw producten altijd leverbaar zijn zodat u nooit in de problemen komt. Wij leveren balen al vanaf 5000 kilogram in heel Nederland en België. Wij hebben een eigen opslagplaats en zorgen er daar dan ook voor dat al het weidehooi en ander ruwvoer vrij is van schadelijke onkruiden en stof.

Uw vee verdient het beste weidehooi

Wij vinden kwaliteit erg belangrijk en zorgen er dan ook altijd voor dat ons weidehooi en ander ruwvoer de beste kwaliteit heeft. De kwaliteit hiervan wordt namelijk al gecontroleerd bij de oogstvelden. Bevat het product hier bijvoorbeeld al teveel stof of schadelijke onkruiden, dan keuren wij het af. Daarna wordt regelmatig gecontroleerd of het vochtgehalte van het weidehooi niet te hoog is met behulp van speciale vochtmeters.

Oplossingen op maat

Wij leveren uw weidehooi al vanaf 5000 kilogram in heel Nederland en België. Dit kunnen wij doen in balen in verschillende soorten maten, precies zoals u het hebben wilt. Als u zelf geen mogelijkheden heeft om te lossen, dan nemen wij onze meeneemheftrucks mee en lossen wij het voor u. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en zorgen altijd voor de beste service. Heeft u ook een uitdaging voor ons? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0497-642270 en dan helpen wij u graag!

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Bel ons: 0497 64 24 70

Neem contact op

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij bieden je een pasklare oplossing voor fourage vraagstukken.

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht